Geef je kids op voor het Zomerbuurtfeest 2017 en doe zelf ook mee

Het buurtcomité verzorgt op zaterdag 9 september voor de 14e keer het traditionele Zomerbuurtfeest! Ook dit jaar zijn er weer hilarische en prachtige activiteiten en mooie prijzen te winnen. Het Buurtcomité heeft zelfs een paar verrassingen op het programma gezet, die we in dit bericht aan je gaan onthullen. Bovenal wordt het weer een gezellig buurtfeest met feestelijke activiteiten en een heerlijke BBQ.

Alle buurtbewoners van Loevestein zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze fantastische dag.

Afgelopen jaar zijn er nieuwe buurtbewoners bijgekomen. Voor hen: Welkom in Loevestein! Elk jaar op de 2e zaterdag in september organiseert het Buurtcomité het zomerbuurtfeest. Een mooie kans om kennis te maken met de andere buurtbewoners van Loevestein.

De feesttent wordt opgebouwd bij de kruising Skûtsje – Aak. Dit is het centrale ontmoetingspunt. ’s Middags zijn er spelonderdelen voor de kinderen, gevolgd door een feestavond met muziek, dans, eten, drinken en een spannende verloting.

Thuis eten koken is op deze dag  niet nodig. Een uitgebreide barbecue met lekkere salades worden voor jou bereid. Voor de barbecue en drankjes verkopen wij munten in de feesttent.

Daarnaast kan je loten kopen om natuurlijk kans maken op mooie prijzen. Die worden beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers. Doe mee en win! Dolle pret en laat je verrassen. De uitslag van de verloting is meestal rondom 22.00 uur.

PS: Neem je je fototoestel mee om mooie foto’s en video’s te maken voor onze website?

Middagprogramma jongste jeugd

  • 13:15 uur – Verzamelen bij de tent op de Aak. Te voet naar Poppentheater Anansi op de Trijehoek 20, Lippenhuizen (± 20 minuten lopen van onze wijk). KOM OP TIJD! Kan je kind de afstand niet lopen? Dan wordt gevraagd om je kind te brengen naar het poppentheater.
  • 14:00 uur – Twee voorstellingen van Poppentheater Anansi. In de pauze iets lekkers. Bij terugkomst een miniclub/springkussen/suikerspinnen.

Middagprogramma oudere jeugd

  • 14:00 uur – Professionele bootcamp door Sportcentrum Unifit.
  • Hottub en een verrassingsactiviteit.

Avondprogramma

  • Vanaf 19.30 uur  – Muziek en dance. Een nieuwe live DJ zorgt de hele avond weer voor fijne muziek.
  • Spelshow “Petje op, petje af”. Wie wordt de slimste Loevesteiner 2017?
  • Hottub voor een heerlijke ontspanning.
  • Verloting – Met een knaller van een hoofdprijs! Koop zoveel mogelijk loten en win mooie prijzen!! Door deze loterij kunnen wij ieder jaar weer leuke activiteiten organiseren. Loten kunt u de hele middag en avond kopen in de tent.

Opgeven deelnemers voor het kinderprogramma

Het deelnameformulier voor het Buurtfeest 2017 is huis aan huis verspreid. Hiermee kan je je kinderen opgeven voor activiteiten. Je kunt het ook hier downloaden.

Om de kosten te betalen, vragen wij voor de spelonderdelen van het kinderprogramma een bijdrage van € 5,= per kind. Hiervoor krijgen de jeugdige deelnemers drinken en een traktatie.

Lever het ingevulde formulier en het deelnamebedrag in voor 4 september bij: Hessel Hijlkema, Skûtsje 108.

Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers die willen helpen op deze dag, kunnen zich melden bij Benno de Haan, Skûtsje 35, tel. 0513-462321 / 06- 13975584, bjhaan@planet.nl.


DEELNAME IS OP EIGEN RISICO. DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE OF LETSEL.