Aankondiging: Zomerfeest op 12 september

Buurtfeest 2011, foto Nico RingenoldusZaterdagmiddag 12 september a.s. wordt voor het Zomerfeest georganiseerd. Zet deze datum van deze 12e editie al vast op jouw kalender. Het Buurtcomité heeft ook dit jaar een weer fantastisch programma samengesteld, met daarin een aantal verassende en nieuwe activiteiten. Hieronder een greep uit het voorlopige programma.

De activiteiten zijn vanaf 14.00 uur: fietstochten, beach volleybal, buikschuiven en veel meer. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kleinere kinderen, zoals schminken, creatieve activiteiten voor peuters en het springkussen. ’s Avonds om 18.00 uur is er een heerlijke BBQ gevolgd door een feestje onder muzikale leiding van DJ Sytse Le Grand. Voor de thrillseekers is er heuse spokentocht. Tenslotte wordt de avond afgesloten met een loterij.

Het complete en actueel bijgewerkte programma vind je op pagina evenementen van deze website. Check deze regelmatig om updates niet te missen.

2 thoughts on “Aankondiging: Zomerfeest op 12 september

    1. Hallo Bram, de jaarlijkse programma’s van het zomerfeest kennen overeenkomsten, maar dit is toch echt het voorlopige programma van 2015.

Comments are closed.