Buurtfeest 2015: Het laatste nieuws van de feestcommissie

Buurtfeest 2012Het buurtfeest 2015 komt dichterbij. De feestcommissie is druk bezig met de laatste voorbereidingen. Twee mooie nieuwe aanwijsborden zijn geplaatst in de wijk en iedereen heeft thuis een flyer ontvangen. We hebben geprobeerd een aantrekkelijk, gevarieerd en betaalbaar programma voor iedereen samen te stellen. Volgens ons zijn wij hier in geslaagd. Kom massaal en beleef het mee.

We beginnen vanaf 13.30 uur. Voor de jongste jeugd hebben wij diverse activiteiten gepland, waarbij er ook geverfd gaat worden. Denk er dus een beetje om welke kleren je aantrekt. ‘s Avonds hebben wij nog een spannende spokentocht voor jullie. Deze is voor alle kinderen tot en met de basisschool.

Voor de spokentocht vragen wij jullie oude schoenen of laarzen te dragen en een zaklamp mee te nemen.

De jeugd vanaf 6 jaar moet ook sportief aan de bak tijdens het mountainbiken. Sportschoenen aan en toon je talenten. Wij regelen fietsen en helmen. Heb je zelf een goede fiets dan kun je deze altijd meenemen. Zwemkleding aan is tevens verstandig. We zijn namelijk bezig met een waterglijbaan.

Dit jaar zijn er vele kleine prijsjes tijdens de middagbingo en grote prijzen tijdens onze avondloterij te winnen. Koop alstublieft allemaal een lot. Meer mag natuurlijk ook!
Onder andere stelt de verkoop van de loten ons in staat dit buurtfeest voor jullie te bekostigen. We verwachten nog een verrassing voor de oudste jeugd en volwassenen aan het programma toe te kunnen voegen. Nieuwsgierig? Kom langs, doe mee en geniet samen met je buren.

Koken hoeft ook niet de 12e september. Een barbecue met salades zorgt ervoor dat wij de inwendige mens niet vergeten. Voor het eten en drinken gaan we weer munten verkopen. DJ Sytse, de spokentocht, lekker eten en drinken en als klapstuk de verloting moet iedereen een leuke en spannende avond kunnen bezorgen.

Wil jij je nog aanmelden als vrijwilliger? Stuur even je e-mail naar bjhaan@planet.nl

Allemaal veel plezier toegewenst op ons buurtfeest en tot de 12e.

Met vriendelijke groet,

De Feestcommissie