Buurtfeest Loevestein 2012

Het programma voor het Buurtfeest van onze wijk Loevestein is bekend gemaakt door het Buurtcomité. Voor alle buurtbewoners van Loevestein III zijn fantastische activiteiten georganiseerd. Je kunt je vanaf nu opgeven.

Op vrijdagavond 14 september beginnen de activiteiten voor de jeugd. Het wordt reuze spannend tijdens de nachtelijke speurtocht! Er zijn diverse opdrachten en na afloop wordt bijgepraat in de feesttent onder het genot van een hapje en drankje.

Zaterdagochtend 15 september begint met een mooie en gezellige fietstocht. Na afloop kunnen de fietsers een luxe lunch nuttigen in de feesttent. ‘s-Middags zijn er allerlei activiteiten in en rond het water. Zoals een grote waterglijbaan, een luchtkussen, rondvaartboot, etc. ‘s-Avonds zorgt DJ Sytse voor de gezelligheid in de feesttent. Tevens wordt dan de uitslag van de loterij bekend gemaakt.

Wil je meedoen aan een of meer activiteiten? Geef je dan zo snel mogelijk op via het aanmeld formulier. Wacht niet te lang, want de organisatie moet voor een aantal activiteiten bestellingen doen die op het laatste moment niet meer lukken.

Het complete programma en het opgaveformulier voor activiteiten vind je door  hier te klikken. Lever dit ingevulde formulier met het deelname geld in bij Sake de Roos, Aak 8.