Evenementen

Dit zijn de evenementen die het Buurtcomité Loevestein123 organiseert. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. De activiteiten worden georganiseerd voor en door de bewoners aan en rond het Skûtsje (zie kaartje op pagina “contact”).


20 april – Paasactiviteiten

15.00 uur – De Paashazen zijn weer in Loevestein! Het feest is voor alle kinderen vanaf 0 jaar uit de wijk Loevestein. Zoek de Paashazen op, langs de doorgaande weg van het Skûtsje en de Delling.

  • Paashazen lopen door de wijk om de kinderen op te halen voor het paaseierenzoeken. Zoek de paashazen op langs de doorgaande weg van het Skûtsje en de Delling.
  • Voor de kinderen is er een mooie speurtocht door de wijk Loevestein en zijn leuke paasactiviteiten georganiseerd op het weiland aan de zuidzijde van het Skûtsje.

Meld je kinderen aan het Opgaveformulier Paasactiviteiten 2019 (klik voor download). De kosten bedragen € 2,50 per kind. Stop de opgavenstrook met het geld in een envelop en lever dit in bij Aak 4 of Skûtsje 118. Doe dit op vrijdag 29 maart a.s. of eerder.

We hopen dat er ook dit jaar weer veel kinderen gaan meedoen! Geniet alvast van de voorpret door de video te bekijken van de Paasactiviteiten uit 2012.


31 augustus – Buurtfeest

De festiviteiten van het Buurtfeest zijn rond de kruising van het Skûtsje met de Aak.

Middagprogramma

13.30 uur Boerengolf, Springkussen, Schminken, Bingo en een Ritje in een Tuk Tuk Auto
15.00 uur Jeugd mini Triatlon
16.30 uur Volwassen mini Triatlon

Avondprogramma voor jong en oud

  • Vanaf 18.00 uur – Barbecue. Er is weer een goed verzorgde barbecue. Opgave is niet nodig. Munten voor drinken en de barbecue koopt u in de tent.
  • Aansluitend op de BBQ start het AVONDFEEST voor alle buurtbewoners van Loevestein. Muziek en dance onder leiding van DJ SUBTUNE!
  • 21.00 uur – Spokentocht, opgave niet nodig.
  • 22.30 uur – Uitslag verloting met als hoofdprijs een Kickbike
  • Koop loten! Je kunt de hele dag loten kopen.

Meld je nu aan!

Het deelnameformulier kan je hier downloaden. De deelname per kind bedraagt € 3,50. Stop het ingevulde formulier en het geld in een gesloten enveloppe. Lever dit in bij: Hessel Hijlkema, Skûtsje 108.

Vrijwilligers die willen helpen op deze dag, kunnen zich melden bij Benno de Haan, Skûtsje 35, tel. 0513-462321 / 06- 13975584, bjhaan@planet.nl.


31 december – Oudejaar

19:30 uur – Fakkeltocht door de wijk en lekkere warme chocolademelk na. Kosten €1,=. Start en einde bij de feesttent aan de Aak.


1 januari – Nieuwjaar 2020

Programma onder voorbehoud.

00:30 uur – Vuurwerkshow aan de zuidzijde van het Skûtsje.


DEELNAME AAN ACTIVITEITEN IS OP EIGEN RISICO. 
DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE OF LETSEL.