Laatste nieuws over het Buurtfeest

De aanmeldingen voor het Buurtfeest op aanstaande zaterdag stromen nog steeds binnen. Daarom is de aanmeldperiode verlengd en kan je je nog steeds opgeven. Ook is het programma verder uitgebreid waarover je hier meer kunt lezen.

Wil je ook nog meedoen aan de kinderactiviteiten of je kinderen opgeven? Aanmelden kan met het Deelnameformulier Buurtfeest 2017 bij: Hessel Hijlkema, Skûtsje 108.  Deelname per kind €5 ,=.

De weersverwachting voor zaterdag is, zo nu en dan een buitje. De jongste jeugd tot en met 6 jaar zal hier niet veel last van hebben. De voorstellingen van poppentheater Anansi is binnen in de prachtige verbouwde boerderij, waarin een theater is gerealiseerd. De kinderen mogen hier veel van verwachten.

De jongste kinderen met begeleiding verwachten wij om 13.15 uur bij de tent op de Aak. Vanaf daar wordt gewandeld naar het theater aan de Trijehoek 20 te Lippenhuizen.

Voor de oudere jeugd begint de bootcamp om 14.00 uur. Een sportieve inspanning voor bikkels om daarna thuis lekker te douchen.

Voor de jeugd komt ’s middags om 16.00 uur een ijscokar langs en de suikerspin ontbreekt ook dit jaar niet.

De Kop van Jut komt ook. Ook leuk voor de tieners en volwassenen om deze ’s avonds uit te proberen.

Ook voor de barbecue hebben wij voorzieningen getroffen waardoor een eventueel regenbuitje ons niet uit het veld laat slaan. Dit jaar plaats De Jong Partyverhuur nieuwe tenten voor het feest.

’s Avonds muziek van een nieuwe DJ , petje op – petje af en een loterij die dit jaar uit vier grote prijzen bestaat met als absolute hoofdprijs een prachtige LED TV.

Bij deze nog een speciaal dankwoord aan de volgende bedrijven die dit buurtfeest mede mogelijk maken om voor jullie te organiseren:

  • Nadir van Sportcentrum Unifit uit Gorredijk verzorgt geheel belangeloos de bootcamp.
  • Rinsma Fashion, Tuincentrum Visser Plant uit Lippenhuizen, EP van der Molen en Albert Heijn Gorredijk stellen prachtige prijzen beschikbaar voor de verloting. AH stelt ook een koelwagen beschikbaar waardoor eten en drinken vers gekoeld blijft.
  • De Jong Party Verhuur levert tegen een gereduceerd tarief de tenten.

Neem allemaal een goed humeur mee en graag tot zaterdag.