Paashazen in aantocht

De Paashazen komen weer naar Loevestein. Op zaterdag 31 maart om 15:00 uur gaat het programma van start. Het feest is voor alle kinderen vanaf 0 jaar uit de wijk Loevestein.

Zoek de Paashazen op, langs de doorgaande weg van het Skûtsje en de Delling.

  • Paashazen lopen door de wijk om de kinderen op te halen voor het paaseierenzoeken. Zoek de paashazen op langs de doorgaande weg van het Skûtsje en de Delling.
  • Voor alle kinderen is er een fotospeurtocht door de wijk Loevestein en er zijn leuke paasactiviteiten op het weiland aan de zuidzijde van het Skûtsje. (Groot)ouders, oudere broers/zussen mogen ook meelopen met de speurtocht, dus geef op het opgavestrookje aan of je als begeleiding met je kind(eren) mee zou willen lopen.

Heb je zin om mee te doen, meld je vooral aan via het Opgaveformulier Paasactiviteiten 2018. De kosten bedragen € 2,50 per kind. De opgavenstrook en het geld kunnen tot uiterlijk 19 maart worden ingeleverd in een gesloten enveloppe op de volgende adressen: Delling 12 of Jol 4.

We hopen dat er ook dit jaar weer veel kinderen gaan meedoen! Geniet alvast van de voorpret door de video te bekijken van de Paasactiviteiten uit 2012.