Programma Buuurtfeest 2012

Op 14 en 15 september wordt het jaarlijkse Buurtfeest georganiseerd door het Buurtcomité Loevestein123. Het programma en opgaveformulier zijn huis-aan-huis verspreid. Mocht je het hebben gemist, geen paniek. Je kunt het lezen in dit artikel.

Je kunt je nog steeds opgeven voor activiteiten. Meld je aan via het opgaveformulier en lever dit samen met het deelnamebedrag in bij Sake de Roos, Aak 8. Het Buurtcomité is ook nog opzoek naar vrijwilligers die willen meehelpen. Lijkt dit jou leuk? Je kunt je melden bij Benno de Haan, Skûtsje 35, tel. 0513-462321, bjhaan@planet.nl.


Programma

Vrijdag 14 september JEUGDPROGRAMMA (13-17 jaar)
Vanaf 20.00 uur een spannende nachtelijke tocht met diverse opdrachten. Na afloop een hapje en drankje in de feesttent.

Zaterdag 15 september FIETSTOCHT (keuze 40 of 60 km)
Vanaf 9.00 uur start de fietstocht voor onze sportieve buurtgenoten
Vanaf 12.00 uur is er voor de fietsers een luxe lunch in de feesttent

Zaterdag 15 september JEUGDPROGRAMMA (vanaf 6 jaar)
Vanaf 14.00 uur waterspelen met onder meer de grote glijbaan.
Voor de jongste jeugd (tot 6 jaar) staat er schminken, een luchtkussen, rondvaartbootje en een verrassende knutselactiviteit op het programma.

Vanaf 18.30 uur Minidisco voor kinderen (en ouders). Onder leiding van drie ervaren danseressen en DJ Sytse kunnen de kinderen samen dansen. Opgave voor is niet nodig.

Ondertussen openen we ook de uitgebreide barbecue. Gezellig samen eten en een goede reden om zelf niet te hoeven koken. Opgave hiervoor is niet nodig.

Om 19.30 uur start het avondfeest met een kinderdisco. Gedurende de dag zullen wij loten verkopen waarvan de uitslagen ’s avonds bekend worden gemaakt. DJ Sytze Le Grand brengt sfeer en zorgt voor goede muziek gedurende de gehele avond!

Opgaveformulier Uitnodiging Buurtfeest

2 thoughts on “Programma Buuurtfeest 2012

  1. voor de jeugd schminken ed waar moeten we die deelname melden betalen ed fam tjassing roggeblom 34

    1. Hallo Anja,
      In dit bericht staat een linkje naar het opgaveformulier. Lever dit ingevulde formulier met het deelname geld in bij Sake de Roos, Aak 8.

Comments are closed.