Schitterend weer tijdens Paasfeest

Het paasfeest zit er weer op! Met een mooie opkomst van 70 kinderen en schitterend weer was het een geslaagde middag. Het Buurtcomité organiseerde verschillende activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 jaar t/m de basisschool.

Zo kon er geraden worden hoeveel paaseieren er in een bak zaten. Dit viel nog niet mee. Zijn het er nu 57, 206, of toch 110? Diverse getallen kwamen voorbij. Het juiste antwoord was 152 paaseieren. Silke en Benthe zaten er het dichtste bij en gingen elk met een paaslekkernij naar huis!

De speurtocht was ook een groot succes! Er werd druk gespeurd in de wijk op zoek naar opdrachten en letters. De eersten die binnenkwamen met de juiste antwoorden en het juiste woord, paasontbijt, waren Xander en Jorn. Gefeliciteerd heren!
Maar iedereen was vandaag een winnaar en ging met leuk presentje naar huis. Veel stoepkrijtplezier toegewenst tijdens Pasen!….. en tot volgend jaar!

Groetjes Paasfeestcommissie Loevestein

Wil je een sfeerimpressie of nog even terugblikken? Klik dan op de knop “foto-album” rechts boven in het scherm.

Mede mogelijk gemaakt door Mts. Callis, Hoekstra Portofoons, Visser Plant, AH Gorredijk en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om dit feest tot een succes te maken!