Wielerteam haalt ruim 10 duizend Euro op voor Serious Request

Wielerploeg van Mieke en BennoDonderdag 20 december j.l. fietsten de Loevesteiners Mieke Hoekstra en Benno de Haan in het Heerenveense wielerteam om meer dan 10 duizend Euro in te zamelen voor Serious Request. Mieke en Benno doen in dit artikel zelf hun verslag van deze fantastische dag.

“Na een ontbijt bij Univé in Heerenveen werden we uitgevlagd en vertrokken we met 50 Friezen op de wielrenfiets  richting Enschede. In totaal was 125 km af te leggen.

Straffe wind, maar droog weer. Geweldige ervaring. Geld opgehaald van collega’s, familie en vrienden. Ook veel Friese bedrijven hebben gedoneerd. Wat begon met een idee van het wielerteam van de gemeente Heerenveen werd steeds groter. Geweldig wat je zo met elkaar kunt bereiken. Supersfeer. Tussenstop gehad bij  Raab Karcher Nieuwleusden en Raab Karcher in Hengelo. Geweldige ontvangst daar en ook van hen kregen we nog geld mee voor het goede doel. Onderweg voorzag bij Den Ham Het Glazen Café uit Vroomshoop ons nog van een kop bouillion.

De politiebegeleiding was fantastisch evenals de begeleiding door Ned Traffic. De collega’s van de politie Twente begeleiden ons hele team richting Glazen Huis tot op de markt waar we rond 16.00 uur aankwamen.

We hebben een cheque van 10.415,46 euro afgegeven en mochten dit op televisie aanbieden, wat je kunt zien in een kort filmpje van 3FM.”

De start van het wielerteam werd uitgezonden door Omrop Fryslân en kun je zien in het filmpje hieronder.

Mieke en Benno werden gesponsord door: Bakkerij Verloop (ontbijt voor de start), Albert Heijn Gorredijk (ontbijt de volgende dag in Enschede). On Tour tweewielers, deelnemers van sportschool Unifit, Klabbers TS (proces en transportbanden) en Verloskundigepraktijk De Nieuwkomer.

1 thought on “Wielerteam haalt ruim 10 duizend Euro op voor Serious Request

Comments are closed.